Webexcursies voor 26 februari 2019

Webexcursies voor 26 februari 2019

februari 27, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Webexcursies zijn geselecteerde bladwijzers van mijn reizen door de interwebs, omdat ik altijd aan je denk terwijl ik de coole dingen van andere mensen ontdek. Je meent zoveel voor me. U kunt al mijn (openbare) bladwijzers zien op Pinboard en het bladwijzerarchief voor samengestelde lijsten van de afgelopen paar jaar bezoeken.

Webexcursies in samenwerking met CleanMyMac X , alle tools om uw Mac te versnellen, in één app.

iPad Diaries: gebruik van een Mac van iOS, deel 1 – Finder-mappen, Siri-snelkoppelingen en app-Windows met toetsenbordmaestro
Veel goede tips en tricks van Federico Viticci over het creëren van een strakke workflow tussen Mac en iOS. Van bijzonder belang voor mij is het stukje over FileExplorer, waar ik van hou sinds ik het in dit artikel heb ontdekt.
Als een kanttekening, Dr Drang heeft een kleine klacht met FileExplorer versus FileBrowser .
Matomo: # 1 Secure Open Web Analytics Platform
Ik heb onlangs geschreven over beveiligings- en privacyveranderingen op deze site en heb gesproken over vervanging van Google Analytics op Marked2App.com. Alex wees Matomo in de opmerkingen en het is precies wat ik nodig had.
Beveiligingschecklist
Voor mij, door Adam Wood, is dit een complete (maar benaderbare) checklist om veilig op internet te blijven, als een voortzetting van de privacythema’s die ik de laatste tijd heb besproken.
Luiheid bestaat niet
Ik wou dat ik meer leraren had gehad die de geestelijke gezondheid begrepen op dezelfde manier als Devon Price. Als iemand die lijdt aan ADHD en BPS, voel ik me vaak ‘lui’ en beschouw ik mijn uitstelgedrag als een morele mislukking. Dat moet stoppen.
Brett’s Top Picks op Amazon
Als je op zoek bent naar cadeaus of jezelf gewoon wilt uitgeven, heb ik een Amazon-winkelpallet samengesteld met 70 Topkeuzes van Systematic (kom snel terug van hiatus, als je je dat afvroeg …).

CleanMyMac X


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer