Nieuw voorgeschreven ADHD-medicijnen kunnen psychose veroorzaken, maar je zult tenminste een geconcentreerde psychose [PSA] zijn

Nieuw voorgeschreven ADHD-medicijnen kunnen psychose veroorzaken, maar je zult tenminste een geconcentreerde psychose [PSA] zijn

april 2, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


• • •

1634

clicks; gepost op

Hoofd “

op

21 maart 2019

op

12:32 uur

(11 dagen geleden) |

  Favoriete

| delen:

Share on Twitter share via Email Share on Facebook meer”

 

Het lijkt erop dat artikelschrijvers aannemen dat iedereen weet wat woorden als psychose zijn. Hier is een definitie van het net.

Psychose kan optreden als gevolg van een psychiatrische ziekte zoals schizofrenie. In andere gevallen kan het worden veroorzaakt door een gezondheidstoestand, medicatie of drugsgebruik.
Mogelijke symptomen zijn waanideeën, hallucinaties, onsamenhangend praten en opwinding. De persoon met de aandoening is meestal niet op de hoogte van zijn of haar gedrag.
De behandeling kan medicatie en praattherapie omvatten.

– Merltech

 

Merltech : Psychose kan optreden als gevolg van een psychiatrische aandoening zoals schizofrenie.

Dus deze medicijnen kunnen me misschien helpen om meer geconcentreerd te zijn.

/Ik ook

– FuLinHyu

 

Ik neem Vyvanse (of een generiek alternatief) voor mijn ADHD, en tot nu toe heb ik geen problemen opgemerkt … of althans, ik heb niets gemerkt dat niet al door PTSS of angststoornissen wordt veroorzaakt. Dit verontrust me echter. De medicijnen van het Adderal-type werken niet zo goed voor mij. : /

– Kit Fister

 

Anti-psychotische medicatie voor schizofrenie vermindert de hoeveelheid serotonine in de hersenen. ADHD-medicijnen verhogen de hoeveelheid serotonine in de hersenen, dus dit is echt niet verrassend.

Als u een overdosis ADHD-medicatie krijgt, kunt u gemakkelijk over de top van de heuvel gaan en aan de andere kant, om zo te zeggen.

– Sim Tree

 

Umm, amfetamine-psychose is een van de meest voorkomende schadelijke bijwerkingen van geneesmiddelen die de aandacht verhogen, dus ik ben niet op afstand geschokt door dit nieuws.

– De Sophian-kerk

 

Er is een reden dat mijn psych zei dat Adderall een laatste redmiddel was voor de behandeling van mijn ADHD.

– LograyX

 

Merltech : Het lijkt erop dat artikelschrijvers aannemen dat iedereen weet wat woorden als psychose zijn. Hier is een definitie van het net.

Psychose kan optreden als gevolg van een psychiatrische ziekte zoals schizofrenie. In andere gevallen kan het worden veroorzaakt door een gezondheidstoestand, medicatie of drugsgebruik.

Mogelijke symptomen zijn waanideeën, hallucinaties, onsamenhangend praten en opwinding. De persoon met de aandoening is meestal niet op de hoogte van zijn of haar gedrag.
De behandeling kan medicatie en praattherapie omvatten.

Bedankt, maar eigenlijk geeft het artikel vrijwel exact dezelfde sommatie in de eerste zin.

– T.rex

 

Kit Fister : Ik neem Vyvanse (of een generiek alternatief) voor mijn ADHD, en tot nu toe heb ik geen problemen opgemerkt … of in ieder geval heb ik niets opgemerkt dat niet veroorzaakt wordt door PTSS of angst aandoeningen al. Dit verontrust me echter. De medicijnen van het Adderal-type werken niet zo goed voor mij. : /

Artikel zegt dat het nog steeds een zeldzame reactie is en bestudeert alleen het eerste jaar van de drug volgens mij. Geen reden om je zorgen te maken. “Amfetaminen kunnen psychose veroorzaken” is niet echt nieuws.

– doloresonthedottedline

 

“… En als ik klaar ben met dit rapport, ga ik naar het huis van Susie Derkins en zet haar puppy in brand.”

– Prank Call of Cthulhu

 

Die die

wie het medicijn heeft ingenomen en het goed heeft verdragen, moet zich geen zorgen maken, “zeggen experts.

– TOSViolation

 

Amfetamine-psychose, tentoonstelling A:

(serieus, geen grapje)

– Berylman

 

Hoe moet ik dat weten?

ik ben gek

– Clemkadidlefark

 

Mijn zoon is onlangs overgestapt van Adderall naar Vyvanse. Tot nu toe lijkt het een beetje effectiever te zijn en minder bijwerkingen te hebben.

– SirBarsalot

 

de hoofdauteur van de studie, Dr. Lauren Moran ….

je weet het

– proef me

 

Kit Fister : Ik neem Vyvanse (of een generiek alternatief) voor mijn ADHD, en tot nu toe heb ik geen problemen opgemerkt … of in ieder geval heb ik niets opgemerkt dat niet veroorzaakt wordt door PTSS of angst aandoeningen al. Dit verontrust me echter. De medicijnen van het Adderal-type werken niet zo goed voor mij. : /

SirBarsalot : Mijn zoon is onlangs overgestapt van Adderall naar Vyvanse. Tot nu toe lijkt het een beetje effectiever te zijn en minder bijwerkingen te hebben.

Dit en dit. We hebben Adderall voor mijn zoon een tweede keer geprobeerd en hij begon zijn armen te krabben en voelde paniekerig. Vyvanse was veel beter geschikt voor hem. Veel zachtzinniger en wat elke dag een natuurlijker begin en einde lijkt.

/ Adderall werkt goed voor mij, maar elk medicijn lijkt heel anders in reacties

– Aidan

 

Sim Tree : Anti-psychotische medicatie voor schizofrenie vermindert de hoeveelheid serotonine in de hersenen. ADHD-medicijnen verhogen de hoeveelheid serotonine in de hersenen, dus dit is echt niet verrassend.

Als u een overdosis ADHD-medicatie krijgt, kunt u gemakkelijk over de top van de heuvel gaan en aan de andere kant, om zo te zeggen.

De Sophian-kerk : Umm, amfetamine-psychose is een van de meest voorkomende schadelijke bijwerkingen van geneesmiddelen die de aandacht verhogen, dus ik ben niet op afstand geschokt door dit nieuws.

Deze.

Woord voor de wijzen, of voor mijn mede-idioten, meng geen stimulerende middelen zoals aderall of vyvanse in overmaat met hallucinogene drugs, het is een zeker ticket voor een psychotische ervaring en 48 uren zonder slaap, waarschijnlijk in een psychiatrische inrichting.

Het is een reis waar je misschien niet meer terugkomt, Becky.

– godverdomme!

 

goddamndroogs! : Het is een reis waar je misschien niet meer uitkomt, Becky.

Zoals een gevangenis ?!

– TOSViolation

 

goddamndroogs! : Sim Tree: Anti-psychotische medicatie voor schizofrenie vermindert de hoeveelheid serotonine in de hersenen. ADHD-medicijnen verhogen de hoeveelheid serotonine in de hersenen, dus dit is echt niet verrassend.

Als u een overdosis ADHD-medicatie krijgt, kunt u gemakkelijk over de top van de heuvel gaan en aan de andere kant, om zo te zeggen.

De Sophian-kerk: Umm, amfetamine-psychose is een van de meest voorkomende schadelijke bijwerkingen van geneesmiddelen die de aandacht verhogen, dus ik ben niet op afstand geschokt door dit nieuws.

Deze.

Woord voor de wijzen, of voor mijn mede-idioten, meng geen stimulerende middelen zoals aderall of vyvanse in overmaat met hallucinogene drugs, het is een zeker ticket voor een psychotische ervaring en 48 uren zonder slaap, waarschijnlijk in een psychiatrische inrichting.

Het is een reis waar je misschien niet meer terugkomt, Becky.

Dat klinkt gruwelijk.

Ik moet hoge doses van Instant Adderall voor narcolepsie nemen. Vroeger was het 70 mg per dag, de huidige dokter doet maar 40 mg (dat is alleen genoeg om wakker te worden en elke dag op hetzelfde tijdstip naar bed te gaan zonder iets tussenin te krijgen). Hoezeer ik er ook op vertrouw, ik zou het op geen enkele manier in de hel proberen te misbruiken. Het is al ongemakkelijk genoeg, ik wil daar niet vastlopen.

– doloresonthedottedline

 

Toen ik stopte met het nemen van de ADHD-medicijnen die ik sinds mijn achtste in 1999 had voorgeschreven, kreeg ik … veel meer kilheid. Veel meer elektronische muziek op mijn afspeellijsten tegenwoordig in plaats van snelheid en thrash metal.

/ ook aangekomen

– Marine1

 

Hoe een gefocust psychotisch individu eruit zou kunnen zien:

– beezeltown

 

Aidan : Kit Fister: Ik neem Vyvanse (of een generiek alternatief) voor mijn ADHD, en tot nu toe heb ik geen problemen opgemerkt … of in ieder geval heb ik niets opgemerkt dat niet veroorzaakt wordt door PTSS of angststoornissen al. Dit verontrust me echter. De medicijnen van het Adderal-type werken niet zo goed voor mij. : /

SirBarsalot: Mijn zoon is onlangs overgestapt van Adderall naar Vyvanse. Tot nu toe lijkt het een beetje effectiever te zijn en minder bijwerkingen te hebben.

Dit en dit. We hebben Adderall voor mijn zoon een tweede keer geprobeerd en hij begon zijn armen te krabben en voelde paniekerig. Vyvanse was veel beter geschikt voor hem. Veel zachtzinniger en wat elke dag een natuurlijker begin en einde lijkt.

/ Adderall werkt goed voor mij, maar elk medicijn lijkt heel anders in reacties

voor mij maakt Vyvanse me wakker en laat me echt functioneren. Adderall / Ritalin en die soorten drugs lieten me erg mistig en mismoedig voelen.

– Kit Fister

 

Mijn doc liet me recentelijk beginnen met Ritalin, omdat hij zei dat hij Adderal niet graag voorschreef (ik had er niet om gevraagd maar hij bracht het toch naar voren) vanwege het potentieel voor misbruik en negatieve bijwerkingen. 2 maanden tweemaal daags was IR Ritalin behoorlijk onzin. Ik zou best aardig en gelijk zijn in het eerste uur of twee, toen was het een steile daling tot de volgende pil. Extreme uitputting, een beetje zombief en erg prikkelbaar, terwijl ik normaal nooit mijn humeur verlies. Nadat ik mijn dokter had verteld dat hij me zonder verdere vraag naar de Adderal had overgebracht. AFAIK Sindsdien zijn er geen bijwerkingen geweest. Ja ja erg anekdotisch, maar het is interessant voor mij hoe een pil zulke enorm verschillende reacties tussen mensen kan veroorzaken.

– wyltoknow

 

Ik zou ook moeten toevoegen aan mijn coole verhaal, het maakt me nerveus om Adderal constant als iets negatiefs te zien. Ik begrijp dat het heel waar is dat mind-changing chemicaliën bij sommige mensen tot extreem negatieve effecten kunnen leiden. Voor mezelf heb ik het gevoel dat het me veel meer heeft geholpen om me meer … menselijk en normaal en functionerend te voelen. Het is een echt medicijn voor mij. Het is dus zenuwslopend om te zien hoe sociale attitudes steeds dichter bij komen om het moeilijker of onmogelijk te maken om dat medicijn te krijgen.

– wyltoknow

 

LograyX : Er is een reden dat mijn psych zei dat Adderall een laatste redmiddel was voor de behandeling van mijn ADHD.

Het was het eerste redmiddel van mijn dokter voor mij.

– rosy621

 

berylman : Amphetamine psychosis, exhibit A:
[encrypted-tbn0.gstatic.com image 271×186] (serieus echter geen grapje)

DRINKEN!

– Sniffers Row

 

 

Sim Tree : Anti-psychotische medicatie voor schizofrenie vermindert de hoeveelheid serotonine in de hersenen. ADHD-medicijnen verhogen de hoeveelheid serotonine in de hersenen, dus dit is echt niet verrassend.

Als u een overdosis ADHD-medicatie krijgt, kunt u gemakkelijk over de top van de heuvel gaan en aan de andere kant, om zo te zeggen.

Dat is niet helemaal correct. Anti-psychotica werken aan dopamine-receptoren. Overtollig dopamine is wat is verbonden met de elven die je vertelt om dingen te verbranden.

Nu zijn dopamine- en serotoninereceptoren meestal gekoppeld, dus als je ermee sleutelt, moet je aan beide sleutelen, wat is waarom psychose ook een bijwerking van antidepressiva kan zijn.

Hoe dan ook, als je pillen gebruikt en je voelt je vrij, zou je waarschijnlijk je psychiater moeten bellen. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op pillen.

– GodComplex

 

Omdat we meer politici nodig hebben.

– Beste prinses Celestia

  

Ja. De mainstream media sociale genderpsychose is genoeg voor mij.

– Illusie

 

gar1013 : Wat kan er fout gaan?

https://www.cchrint.org/2018/02/20/sch ool-shootings-mental-health-watchdog-s ays-psychotrope-drug-use-by-school sh ooters-merites-federale- onderzoek/

“Door CCHR International

De Mental Health Watchdog ”

Stopte met lezen daar. Sorry, ik vertrouw de mening van de Church of Scientology over geen enkeleding p>

                        – phaseolus p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

phaseolus : strong> gar1013: Wat zou er mis kunnen gaan?

https://www.cchrint.org/2018/ 02/20 / sch ool-shootings-mental-health-watchdog-s ays-psychotropic-drug-use-by-school-sh ooters-merits-federal-investigation / p>

“door CCHR Internationaal p>
br> The Mental Health Watchdog “

Stop daar met lezen. Sorry, ik vertrouw de kijk van de Church of Scientology op niets. P> em>
br> p>

Lol, fark nee. Dat is hetzelfde als tirob of abhorrent1 vragen als cannabis veilig is om te gebruiken. P>

                        – De Sophian-kerk p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

phaseolus : strong> gar1013: Wat zou er mis kunnen gaan?

https://www.cchrint.org/2018/ 02/20 / sch ool-shootings-mental-health-watchdog-s ays-psychotropic-drug-use-by-school-sh ooters-merits-federal-investigation / p>

“door CCHR Internationaal p>
br> The Mental Health Watchdog “

Stop daar met lezen. Sorry, ik vertrouw de beurshandelingen van de Church of Scientology niet. P> em>
br> p>

Damnit all. P>

Vind ik niet leuk ze ook. p>

Toch is het een legitieme zorg die moet worden onderzocht. Een gebroken klok kan nog steeds twee keer per dag kloppen. P>

                        – gar1013 p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

Kit Fister : strong> Ik neem Vyvanse (of een generiek alternatief) voor mijn ADHD, en tot nu toe heb ik niet ik heb problemen opgemerkt … of althans, ik heb niets opgemerkt dat niet wordt veroorzaakt door PTSS of angststoornissen. Dit verontrust me echter. De medicijnen van het Adderal-type werken niet zo goed voor mij. : / em>
br> p>

Ik probeerde Vyvanse, en het gaf me oncontroleerbaar schudden en opwinding binnen 1 uur na mijn eerste pil. Adderal lijkt me daarentegen heel zachtjes te helpen me te focussen en dingen gedaan te krijgen. Hoewel ik me meer paranoïde voel sinds ik het begon te nemen. P>

                        – Promo Sapien p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

wyltoknow : strong> Ik moet ook toevoegen aan mijn coole verhaal, het maakt me nerveus om Adderall constant als iets negatiefs te zien. Ik begrijp dat het heel waar is dat mind-changing chemicaliën bij sommige mensen tot extreem negatieve effecten kunnen leiden. Voor mezelf heb ik het gevoel dat het me veel meer heeft geholpen om me meer … menselijk en normaal en functionerend te voelen. Het is een echt medicijn voor mij. Het is dus zenuwslopend om te zien dat sociale attitudes steeds dichter bij komen om het moeilijker of onmogelijk te maken om dat medicijn te krijgen. Em>
br> p>

Amen! P>

Je bent niet de enige die dat zeker voelt. Het is een extra stress, zorgen te maken dat net als je voelt dat je bijna in de buurt komt van normaal, het allemaal weer kan worden weggenomen! P>

En de hel is dat we allemaal weten dat er genoeg kan zijn mensen daar die denken dat het een verzonnen probleem is en dat we gewoon harder zouden moeten nadenken, dat ze het moeilijker zouden kunnen maken dan het al is – of onmogelijk – om medicatie te krijgen. P>

                        – Aidan p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

Aidan : strong> wyltoknow: Ik zou ook moeten toevoegen aan mijn coole verhaal, het maakt me nerveus om te zien dat Adderall constant wordt getarget als iets negatief. Ik begrijp dat het heel waar is dat mind-changing chemicaliën bij sommige mensen tot extreem negatieve effecten kunnen leiden. Voor mezelf heb ik het gevoel dat het me veel meer heeft geholpen om me meer … menselijk en normaal en functionerend te voelen. Het is een echt medicijn voor mij. Het is dus zenuwslopend om te zien dat sociale attitudes steeds dichter bij komen om het moeilijker of onmogelijk te maken om dat medicijn te krijgen. Amen! P>

Je bent niet de enige die dat voelt, zeker . Het is een extra stress, zorgen te maken dat net als je voelt dat je bijna in de buurt komt van normaal, het allemaal weer kan worden weggenomen! P>

En de hel is dat we allemaal weten dat er genoeg kan zijn mensen daar die denken dat het een verzonnen probleem is en dat we alleen maar harder moeten denken, dat ze het moeilijker kunnen maken dan het al is – of onmogelijk – om medicatie te krijgen. p> em>
br> p>

Slaapartsen / verzekeringsmaatschappijen zouden pissig zijn. Stimulerende middelen zijn de enige goedkope drugs die er zijn voor narcolepsie, al het andere is obsceen duur. En we reageren niet allemaal op Ritalin. P>

                        – doloresonthedottedline p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

Tirob bellen, hallo Tirob, waar is Fark’s vaste prohibitionist, hallo? Kijk mensen, deze Tirob-persoon springt altijd in discussies over cannabislegalisatie en begint te geloven hoe gevaarlijk en dodelijk de marijuanas zijn, omdat, in tegenstelling tot ‘veilige’ receptgeneesmiddelen, het snuiven van de pot psychotisch maakt. GOEDE TIROB!? P>

/ Asshat-prohibitionisten maken me ziek. P>

                        – CrazyCurt p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

Psychopaten zijn meestal van nature gefocust op hun doel, wat het ook mag zijn. P>

                        – pikov.yndropov p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

pikov.yndropov : strong> Psychopaten zijn meestal van nature gefocust op hun doel, wat het ook is. em>
br> p>

Psychose en psychopathie zijn twee verschillende aandoeningen. P>

                        – FatJuneCleaver p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

CrazyCurt : strong> Tirob bellen, hallo Tirob, waar is Fark’s prohibitionist, hallo? Kijk mensen, deze Tirob-persoon springt altijd in discussies over cannabislegalisatie en begint te geloven hoe gevaarlijk en dodelijk de marijuanas zijn, omdat, in tegenstelling tot ‘veilige’ receptgeneesmiddelen, het snuiven van de pot psychotisch maakt. GOED TIROB!?

/ Asshat-prohibitionisten maken me ziek. P> em>
br> p>

Of is de wiet die je ziek maakt? P>

                        – Phony_Soldier p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

hmmm, zou dit ook moorddadige neigingen kunnen veroorzaken? P>

                        – wantingout p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 

Promo Sapien : strong> Kit Fister: Ik neem Vyvanse (of een generiek alternatief) voor mijn ADHD, en tot nu toe heb ik Ik heb geen problemen opgemerkt … of althans, ik heb niets opgemerkt dat niet wordt veroorzaakt door PTSS of angststoornissen. Dit verontrust me echter. De medicijnen van het Adderal-type werken niet zo goed voor mij. : /

Ik probeerde Vyvanse, en het gaf me oncontroleerbaar schudden en opwinding binnen 1 uur na mijn eerste pil. Adderal lijkt me daarentegen heel zachtjes te helpen me te focussen en dingen gedaan te krijgen. Hoewel ik me meer paranoïde voel sinds ik eraan begon. P> em>
br> p>

Eh, ik kan het zien omdat het een amfetamine is, dus als je doneert t heb problemen met energie en vermoeidheid, het zal je hetzelfde laten voelen als super overcaffine zijn. p>

Voor mij, tussen de antidepressiva en mijn normale lichaam (ik denk dat het hypothyreoïdie is, zoals dat lijkt om iets in mijn familie te zijn, maar ik heb geen tijd gehad om daarvoor getest te worden, in combinatie met slaapapneu), als ik 8 uur slaap krijg, ben ik moe. als ik 10 uur slaap, ben ik moe. Als ik 12-14 uur slaap, ben ik iets minder moe, maar nog steeds moe. En ik ben moe / slaperig weer binnen 12 uur na het wakker worden. P>

Koffie en andere cafeïnevrije bronnen hebben daar nooit de deuk van gemaakt, nooit echt veel gedaan om me alerter te maken, alleen meer gefocust. Dus ik zou een pot koffie in kunnen en nog steeds moe zijn en geen andere effecten voelen. P>

Met de Vyvanse, als ik het neem, voel ik me eigenlijk het grootste deel van de dag uitgerust en wakker Ik moet ervoor zorgen dat ik het op het juiste moment neem, of ik ben klaar voor slaap tegen half vier. LOL p>

                        – Kit Fister p> div>                  Td>                 

td>              tr> table> span>

    

        

                

td>                                     Td>                  td>              tr>
td>                 
goddamndroogs! : strong>

Woord voor de wijzen, of voor mijn mede-idioten, meng geen stimulerende middelen zoals aderall of vyvanse in overmaat met hallucinogene drugs, het is zeker ticket voor een psychotische ervaring em> Rookie-achtige drugstrekker gedetecteerd p>

/ adderall MDA = mijn nieuwe favoriete realiteit p>

                        – E.S.Q. P> div>                  Td>                 

td>              tr> table>
br>

Weergegeven 43 strong> van 43 strong> reacties p> div>
br>
br>

Deze thread is gesloten voor nieuwe reacties. span>
br> p>
br>

Doorgaan met Farking img> div> Div>          Td>         

                      Td>          div>


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com a > h3>


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be h3 >


Div>
Lees meer