Mam ontdekt dat ze ADHD heeft nadat haar zoon was gediagnosticeerd

Mam ontdekt dat ze ADHD heeft nadat haar zoon was gediagnosticeerd

juli 16, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


NIEUWE FUNCTIE: NEATOPOINTS STEM EN VERDIENEN!
Dien je eigen Neatorama-bericht in en stem op posts van anderen om NeatoPoints te verdienen die je kunt inwisselen voor T-shirts, hoodies en meer in de NeatoShop!


Pas toen haar zesjarige zoon de diagnose ADHD kreeg en een diagnose van haar kreeg, vond Charlene Harrison eindelijk vrede met wat ze haar hele leven al had doorgemaakt. Niet veel mensen worden gediagnosticeerd met ADHD als een volwassene, dus het heeft een beetje stigma en het is moeilijker om een ​​ondersteuningssysteem te vinden.

“Toen mijn zoon werd gediagnosticeerd, las ik alles wat ik kon om meer te leren over ADHD. Ik ontdekte dat ADHD zeer genetisch was, precies op het moment dat mijn 12-jarige dochter worstelde met de middelbare school, dus begon ik vragen te stellen over de presentatie van ADHD bij meisjes en ontdekte dat meisjes vaker onoplettendheid vertonen.

“Dus ik liet mijn dochter beoordelen en kreeg een diagnose, en toen realiseerde ik me dat het gedrag van mijn dochter zoveel op het mijne leek, dat ik dacht dat dit misschien een paar vragen voor mezelf zou beantwoorden”.

(Afbeelding tegoed: Wikimedia Commons )


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer