Ik zag een e-mail die ik niet mocht zien

Ik zag een e-mail die ik niet mocht zien

maart 23, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Ik zag een e-mail die ik niet mocht zien

door Alison Green op 6 maart 2019

Een lezer schrijft:

Ik heb een heel vreemde en ongemakkelijke situatie in mijn werk. Ik ben onlangs gevraagd om namens mijn baas e-mails te kunnen sturen en wat dat betekent is dat ik nu toegang heb tot zijn e-mailaccount.

Vandaag heb ik ingelogd om een ​​e-mailcorrespondentie te verzenden en een van de eerste e-mails in zijn doos ging over mij. Het was correspondentie met een andere hogerop, heel vaag, wat aangeeft dat er misschien een vergadering is die ze in de toekomst met me moeten hebben, maar niet veel details delen. En dat maakte me bang vanwege deze vage verwijzing naar een vergadering en ik wist echt niet precies hoe ik moest reageren. En ik begon plotseling te huilen en moest een excuus bedenken waarom, omdat ik geschokt was.

Hoe dan ook, wat zou je voorstellen dat ik hier aan doe? Moet ik het vermelden? Moet ik gewoon wachten tot deze ontmoeting gebeurt? Nogmaals, ik heb volledige toegang tot zijn e-mail op zijn verzoek, en dus was het vreemd om een ​​ketting over mij te zien, wetende dat ik mogelijk zou inloggen en het zien.

  • Collega’s vertellen mij niet aan te raken of zo dichtbij te staan
  • Werkgevers vertellen Ik ben bereid om een ​​salarisverlaging door te voeren
  • Werknemer belt eerder als ik niet op kantoor ben
  • Moet ik mijn collega’s vertellen dat ik ADHD heb?
  • Ik krijg ’s morgens vroeg telefoontjes van mijn kantoor


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer