Ik gebruik mijn diagnose van leerstoornissen om te cheat over testen

Ik gebruik mijn diagnose van leerstoornissen om te cheat over testen

juni 4, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Welkom bij Scam Academy, waar je verhalen kunt vinden over schema’s en cheats van binnen de middelbare scholen en hogescholen van Amerika. Als je vals speelde en wilt delen hoe je het hebt gedaan en waarom, stuur ons dan een e-mail hier . Deze week vertelt een junior aan een vooraanstaand Oostkustcollege die is opgegroeid in Maryland, over de verschillen achter wie extra testtijd krijgt en hoe deze worden gebruikt.

Ik studeer sociologie aan een zeer competitieve universiteit met een stadscampus. De toelating tot de school is test-facultatief: Mijn middelbare schoolrangen waren middelmatig, maar ik had een vrij goed essay. Toch had ik het geluk om binnen te komen. Ik leerde gemakkelijker lessen te volgen naarmate ik ouder werd, zodat mijn transcript er beter uit zou zien. Toen ik eenmaal op de universiteit zat, kreeg ik uiteindelijk extra tijd voor tests en een speciale kamer om ze in te nemen, vanwege een medische diagnose.

De privacy van die speciale kamer gaf me een geweldige kans om te gaan vals spelen. Als ik een test doe, moet ik mijn tas nakijken en mijn telefoon op een rek in de gang laten liggen voordat ik de kamer in ga met een computer zonder internettoegang. Maar wat ik doe, is een studiegids afdrukken en notities maken en alles onder mijn shirt of onder mijn jas of een spijkerjasje met interne zakken plakken. Ik heb op deze manier 30 pagina’s met notities en zelfs een volledig leerboek geslopen.Iedereen op mijn school is erg doelgericht, en ze zijn hier om hun diploma en een mooie stage te halen en niet te rotzooien of te feesten of iets dergelijks. Maar ik heb altijd geweten dat er iets mis was of iets met me, teruggaan tot toen ik jonger was. Ik vertelde mijn ouders, die niet wilden luisteren. Ze zeiden: “Oh, je bent lui.” Ze dachten dat ik slim was en dat mijn cijfers het niet weerspiegelden. Het is waar – ik ben een lui kind. In werkelijkheid kon ik echter niet studeren. Ik deed alles wat ik kon, en er was geen manier. Ik ben een beetje weggegaan omdat het zo deprimerend was. Ik acteerde en kreeg uiteindelijk legaal problemen, wat ertoe leidde dat mijn ouders me een therapeut gaven toen ik 15 was. Hij zei: “Laat je kind nu testen.”

Ik kreeg de volledige diagnostische test, die super duur was, en kreeg te horen dat ik zowel auditieve als visuele sensorische verwerkingsstoornis en ADHD had, die allemaal op mijn vijfde hadden moeten worden opgepikt. Ik kreeg te horen dat ik niet kon lezen, focussen, luisteren. Toen ik dat hoorde, was het een gewicht van mijn schouders. Iemand zei me dat ik niet stom was. Alleen de manier waarop scholen en universiteiten van je verwachten dat je bewijst dat je iets hebt geleerd – ik kon het gewoon niet doen. Het is onmogelijk.

Ik had het geluk dat mijn ouders het zich konden veroorloven om me naar een therapeut te brengen en me medicijnen te laten krijgen. Mijn huidige kamergenoot heeft ook leerproblemen, maar haar familie kon de diagnostische test niet betalen, omdat het duizenden dollars kost. Nadat ik op mijn 15e de mijne had en speciale accommodaties begon te krijgen om testen te doen, toonden mijn cijfers verbetering, hoewel het nog steeds heel hard werken was. Als ik het goed wil doen op een test, werk ik twee keer zo hard als alle anderen en behaal ik matige cijfers. Als ik een B wil, moet ik 10 uur studeren.

Speciale accommodaties op de universiteit krijgen is geen eenvoudig proces. Ze geven het helemaal niet uit. Ze vereisen een volledig diagnostisch rapport en een aantekening van uw therapeut. Mijn kamergenote had een briefje maar niet het rapport en ze ontkenden haar. Het is veel gemakkelijker om Adderall te krijgen dan om extra tijd te krijgen. Ik moest iemand ontmoeten van studentenvoorzieningen en accommodatie aanvragen en toegang krijgen tot een tekstverwerker, zodat ik essays kan typen die ik normaal gesproken met de hand moet schrijven in de klas. Ik krijg ook een kopie van de aantekeningen. Een ander kind moet ze voor me pakken en uploaden naar een database. Ik gebruik een gebruikersnaam en wachtwoord om ze te openen. Dat is super handig, want ik ben een vreselijke notulist.

‘Ik kreeg extra tijd, maar denk je echt dat het eerlijk is dat andere mensen een gebouw doneren zodat hun kind op school terecht komt?’

Zulke accommodaties zouden iedereen helpen, zelfs als ze niet vals spelen. Ik voel me echter niet schuldig, omdat ik zo hard moet werken om ondergewaardeerde cijfers te behalen, en dat is niet eerlijk. Het is niet eerlijk dat de manier waarop ik bedraad ben niet correleert met de manier waarop professoren testen. Ik haat in-class schriftelijke essays. Wanneer zal iemand ooit zo zijn, “Schrijf dit nu?” Het is voor mij vrijwel onmogelijk om 100 termen te onthouden en ze terug te spugen. Ik zal dat nooit in mijn leven kunnen doen. Het is net alsof je me vraagt ​​om te vliegen. Als dat is wat je me gaat vragen, sorry. Ik ga niet falen, omdat ik betaal om op school te zijn, en ik ga doen wat ik moet doen. Hopelijk als ik naar de graduate school ga, zal alles meer op papier zijn gericht. Ik ga nooit iemand anders zijn intellectuele eigendom plagiëren of stelen.

Ik geef ook niet om het schandaal van de toelating tot de universiteit, omdat iedereen een ACT of SAT neemt is geen eerlijk proces. Ik kreeg extra tijd, maar denk je echt dat het eerlijk is dat andere mensen een gebouw doneren zodat hun kind op school terecht komt? Dat is evenmin eerlijk. Ik praat niet graag over valsspelen, omdat mensen er echt door beledigd raken. Maar ik en mijn kamergenoot doen het allebei. Het is gewoon makkelijker voor mij, omdat ik mijn test alleen mag afleggen.

Ik voel me slecht over haar situatie. Het is rot, maar ik heb ook het gevoel dat er iemand is die net zo slim is als ik, maar de universiteit niet kan betalen. Het is hetzelfde schuldniveau. Ik verdien deze minuten en deze extra tijd, maar ik begrijp niet waarom deze tests in de eerste plaats worden getimed. Als iedereen gewoon een onbeperkte tijd had, zou het alles veel eerlijker maken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om dagelijks het beste van VICE in uw Postvak IN te krijgen.

Volg Allie Conti op Twitter of stuur haar jouw verhaal over vals spelen hier .


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer