Ik ben Teresa Younger, voorzitter van de Ms. Foundation for Women, en dit is hoe ik werk

Ik ben Teresa Younger, voorzitter van de Ms. Foundation for Women, en dit is hoe ik werk

juni 12, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Hoe ik werk De How I Work-serie vraagt ​​helden, experts en alomvattende productieve mensen om hun snelkoppelingen, werkruimten, routines en meer te delen.   

“Bij de Ms. Foundation for Women geloven we in een rechtvaardige en veilige wereld waarin macht en mogelijkheden niet worden beperkt door geslacht, ras, klasse, seksuele geaardheid, genderidentiteit, handicap of leeftijd”, zegt voorzitter en CEO van de stichting Teresa Younger, citeren de visie van de feministische stichting. We spraken met haar over haar carrière in filantropie en overheidsbeleid, en hoe ze de Mevrouw Foundation stuurt om haar hele visie te vervullen.


Huidige optreden: president en CEO van de Ms. Foundation for Women
Locatie: Brooklyn, NY
Huidige computer: Dell Laptop
Huidig ​​mobiel apparaat: Pixel 2 XL
Eén woord dat het beste beschrijft hoe u werkt: opzettelijk

Vertel ons in de eerste plaats een beetje over je achtergrond en hoe je bent gekomen tot waar je nu bent.

Ik groeide op in Noord-Dakota en wist meer over landbouw dan feminisme. Maar als een levenslange Girl Scout, wist ik altijd dat ik de wereld wilde veranderen. Hoewel mijn professionele leven vol zit met links, is deze waarde een katalysator geweest voor elk pad dat ik heb genomen.

Ik was een student van de eerste generatie aan de Universiteit van North Dakota toen ik in mijn derde jaar stopte als kindermeisje in Connecticut. Deze ervaring legde de basis voor een begrip van privileges en toonde me uit de eerste hand de diepe ongelijkheden tussen klasse en ras. Toen ik terugging om de school af te maken, wist ik dat ik invloed wilde uitoefenen op de wereld.

Mijn eerste roeping was de ontwikkeling van de jeugd als kampdirecteur in Morry’s Camp , waar ik werkte om het speelveld voor jongeren die in stedelijke omgevingen leven, gelijk te maken. Mijn carrière draaide opnieuw toen ik me wendde tot beleidswerk als de uitvoerend directeur van de ACLU van Connecticut die zich richt op reproductieve rechten en jeugdrechtspraak. Van daaruit ging ik de regering in en diende als uitvoerend directeur van de Permanente Commissie voor de Status van Vrouwen in Connecticut ,   waardoor ik het effect van het beleid op het leven van vrouwen ten volle kon waarderen.

De laatste en meest recente verschuiving was naar de wereld van filantropie toen ik president en CEO werd van de eerste openbare vrouwenstichting, de Mevrouw Stichting voor Vrouwen, die meer dan 45 jaar geleden werd opgericht.

Het kantoor van de jongere, met kalendermuur

Neem ons door een recente werkdag.

Deze baan is als ADHD voor de feministe, geen twee dagen zijn ooit hetzelfde. De ene dag kan gericht zijn op ontmoetingen met filantropische of bedrijfsleiders, terwijl een andere dag kan worden besteed aan een grantee die een conferentie belegt of op een conferentie over investeren in vrouwen en meisjes van kleur spreekt. Of misschien zit ik in ons kantoor in Brooklyn om ervoor te zorgen dat onze audit klaar is om te gaan en strategieën te ontwikkelen om de stemmen van vrouwen overdag te verhogen, en een cocktailreceptie met donoromvang bij te wonen voordat we Gloria: A Life kunnen zien ’s nachts .

50-60% van mijn werk reist door de Verenigde Staten en ontmoet een aantal van de meest badass-feministen en -activisten in het hele land. Die dagen zijn altijd inspirerend maar kunnen ook vermoeiend zijn! Deze dagen zijn vol met persoonlijke interacties, of het nu ontbijtbijeenkomsten zijn, keynote speeches, leermogelijkheden, of een ontmoeting met een klaslokaal vol met studenten. De avonden sluiten vaak af met diner- en strategiediscussies over hoe je het werk van gendergelijkheid kunt bevorderen en vrouwen van kleur kunt ondersteunen binnen de gemeenschap waarin ik zit.

In welke apps, gadgets of tools kun je niet zonder leven?

Ik weet dat ik hier niet alleen sta, maar als ik mijn telefoon zou verliezen, zou ik niet weten waar ik heen moest of wat ik moest doen. Het houdt me georganiseerd en papierloos met Evernote wanneer ik op vergaderingen ben, houd me op de hoogte van alles en iedereen op Facebook en houdt me gezond met iHeartRadio die de beat van het leven in mijn oren voedt.

Hoe ziet uw werkomgeving eruit?

Op het moment dat je mijn kantoor binnenstapt, zie je dat ik een heel visueel persoon ben. Ik werk omringd door muren vol feministische kunst en berichten, een kaart van de VS, een gigantische kalender en een schilderachtig uitzicht op de oostkant van Manhattan. Vlak voor mij heb ik drie schermen, die worden gecompenseerd door planten door de hele kamer om te zorgen voor rust. Als het schoon is, is er een zeer opzettelijke feng shui-aanpak!

Wat is je favoriete snelkoppeling of hack?

Ik heb altijd:

  • Uitpakken wanneer ik terugkom van een reis, zelfs als ik de volgende dag weer vertrek.
  • Gebruik POP-vergaderagenda’s als een strategie om ervoor te zorgen dat elke vergadering opzettelijk is en een duidelijk doel, doelstelling en uitkomst heeft.
  • Misschien het belangrijkst, verwarm de room alvorens het in mijn koffie te zetten zodat blijft het langer warm.
Met Founding Mother Gloria Steinem, een prijsuitreiking aan Angeline Echeverria van El Pueblo, Inc.
Foto: Monica Schipper / Getty Images voor Ms. Foundation For Women

Hoe houd je bij wat je moet doen?

Ik heb een kalender die een hele muur in mijn kantoor vult – dit is geen overdrijving! Ik neem een ​​bureaukalender uit elkaar, plak elke maand aan mijn muur en kleurcodeerdagen volgens mijn reizen, bestuursvergaderingen, fondsenwerving en spreekkansen. Ik let erop dat mijn leidinggevende team en iedereen die ik begeleid, op vakantie zijn in de komende twaalf maanden. Hoewel dit ook op mijn telefoon staat, is het belangrijk om het hele jaar voor me te zien liggen.

Wie zijn de mensen die je helpen dingen voor elkaar te krijgen, en hoe vertrouw je erop?

Om ons credo te verwezenlijken om vrouwen volledig te vertrouwen, ben ik geen micromanager en vertrouw ik erop dat de vrouwen waarmee ik werk net zo geëngageerd zijn in gendergelijkheid als in de missie en visie van de stichting zoals ik ben. Wij zijn een kleine organisatie, dus we werken allemaal samen en vertrouwen op elkaar; iedereen heeft een rol te spelen. Ik heb een uitstekend leiderschapsteam dat zorgt voor financiën en operationele activiteiten, evenals programmatisch werk, waardoor ik verantwoordelijk ben voor andere gebieden, van bestuursbeheer en fondsenwerving tot het opbouwen van relaties en het aanwezig zijn bij onze partners .

Hoe laad je op of neem je een pauze?

Wandelen en buiten zijn, of het nu door mijn appartement loopt of een zeldzame vakantie naar Alaska neemt.

Wat me op de been houdt en me elke dag opnieuw oplaadt, is het feit dat er nog andere fantastische mensen zijn die elk een deel van de problemen dragen waar we voor staan. Het kan overweldigend zijn om te zien dat het patriarchaat voortdurend de lichamelijke autonomie van vrouwen ontkent, kinderen scheidt van hun ouders en ze verliest in het systeem, en dagelijks aanvallen op zwarte en bruine lichamen. Maar als ik elke dag maar één ding doe, weet ik dat ik mijn stuk doe om veranderingen door te voeren.

Met gasten van de Gloria Awards 2019 van de Ms. Foundation
Foto: Astrid Stawiarz / Getty Images voor Ms. Foundation For Women

Wat is je favoriete zijproject?

Ik vind het geweldig om een ​​Girl Scout-leider te zijn en studenten te begeleiden op de Ethel Walker School, waar ik een beheerder in het bestuur ben.

Wat ben je aan het lezen of wat raad je aan?

Pushout van Monique Morris, Bad Feminist van Roxane Gay, and The Apology door Eve Ensler.

Kun je een muziekafspeellijst delen die je hebt gemaakt, of je nu werkt of ergens anders?

De 2019 ms. Foundation Gala-afspeellijst !

Voor wie zou je deze vragen graag nog meer willen zien?

Onze gerechtigde partners en het Ms. Foundation-team.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Ik daag je uit om het soort vrouw te zijn dat als je voeten de grond raken ’s ochtends de duivel zegt “Oh shit, she’s up.”

Wat is een probleem dat je nog steeds probeert op te lossen?

Bij de Ms. Foundation for Women geloven we in een rechtvaardige en veilige wereld waarin macht en mogelijkheden niet worden beperkt door geslacht, ras, klasse, seksuele geaardheid, genderidentiteit, handicap of leeftijd. Wij geloven dat gelijkheid en inclusie de hoekstenen zijn van een echte democratie waarin de waarde en waardigheid van elke persoon worden gewaardeerd.

Om onze visie voor de wereld te bereiken, geloof ik dat we meer vrouwen en door meisjes geleide organisaties in de VS moeten financieren en erop moeten vertrouwen dat ze met oplossingen komen om hun gemeenschappen te helpen en te helen. Het zal de financiële toewijding van elke persoon vereisen om de collectieve macht van vrouwen op te bouwen – wil je meedoen met deze strijd?


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer