Hoe voedsel je kan helpen manifesteren

Hoe voedsel je kan helpen manifesteren

maart 7, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Toen ik mijn carrière als gediplomeerd diëtiste vier jaar geleden begon, had ik nooit verwacht dat ik een artikel zou schrijven over de rol die voedsel speelt bij het manifesteren van je droomleven. Ik wist niet eens wat de uiting was. Maar toch, hier ben ik, heb mijn droomleven gemanifesteerd en veel waar ik voedsel voor heb om te bedanken. Voordat ik erover nadenk hoe voedsel mijn leven heeft veranderd, vind ik het belangrijk om te delen wat mijn leven een paar jaar eerder zag.

Drie jaar geleden werd ik echt ziek. Ik was in een constante mist, mijn spraak verdween en ik kon niet vasthouden wat mijn beste vriend me vertelde dat ze me tien minuten nadat we erover gesproken hadden voor het avondeten aan het maken waren. Ik worstelde om mijn ogen elke dag open te houden aan mijn bureau. Ik was zo angstig dat ik niet voor mijn collega’s en vrienden kon staan ​​zonder te zweten en in paniek te raken. Artsen schreven mij ADHD-medicijnen voor en stuurden me onderweg. Helaas heeft dit de zaken alleen maar erger gemaakt. Misschien kun je je hiermee verhouden, voel je dat er iets niet in lijn is met je lichaam of weet je dat er iets niet klopt en als vrienden, familie of medische zorgverleners je alles vertellen in je hoofd of je een pil geven om een ​​symptoom te verdoezelen . Als dit resoneert, weet dat er hoop is. Je lichaam heeft het prachtige vermogen om zichzelf te genezen met de juiste voeding en levensstijlveranderingen. Je hoeft niet voor altijd met die symptomen te leven.

Ik besloot dat het tijd was voor mij om mijn leven terug te nemen. Ik heb toegezegd wat het zou kosten om je weer goed te voelen. Ik wil voorafgaan aan onderzoek dat ik deed buiten het conventionele gezondheidssysteem dat ik kende. Ik besefte dat voedsel een rol kan spelen bij het helen van ons lichaam, onze geest en zelfs onze geest. Ik besteedde een jaar aan het verschuiven van mijn dieet, het weghalen van alle kunstmatige rantsoenen die ik had gegeten en begon heel biologisch voedsel te consumeren. In plaats van me te concentreren op calorieën concentreerde ik me op voedingsstoffen.

Zonder alle neurotoxische chemicaliën begon ik helder te denken. Ik had hoop. Mijn hersensluier en onduidelijke spraak verdwenen. Ik begon me goed te voelen, echt goed. Het voedsel dat ik mijn lichaam voedde gaf me energie die ik sinds de adolescentie niet had gevoeld. Later ontdekte ik dat de fytonutriënten of kleuren van fruit en groenten hielpen bij het in evenwicht brengen van mijn chakra’s en het verminderen van ontstekingen. Vanaf daar begon de magie te gebeuren. Als gevolg van het verhogen van mijn trilling, in een gelukkiger toestand zijn en duidelijkheid hebben over wat ik wilde, begon ik de dingen in te roepen waar ik om vroeg. Het droomhuis, mentoren, geld en klanten begonnen te verschijnen toen ik het vroeg.

Voeding en welzijn zijn de basis voor onze afstemming. Zonder onze gezondheid is het moeilijk om ons te concentreren op iets anders dan hoe somber we ons voelen. Als we ons vuil voelen, trekt onze energie meer afval aan. Bovendien heeft voedsel het vermogen om onze vibratie te verhogen en wanneer we in afstemming zijn met de frequentie van datgene dat we verlangen, komt het aan. Â Als u er nog niet van overtuigd bent dat voedsel uw vibratie kan verhogen en u kan helpen om wat u wilt in uw leven aan te trekken, probeer dan gewoon voor de lol een experiment uit. Begin met het verplaatsen van uw inname.

  • Eet elke dag de regenboog . Focus op meestal niet-zetmeelrijke groenten en fruit om ontstekingen te verminderen, toxines vrij te maken en je chakra’s in balans te brengen.
  • Streef dagelijks naar het serveren van omega-3 vetzuren. Deze omvatten zalm, haring, makreel, sardines, walnoten, lijnzaad, chiazaden en grasgevoerde vlees. Omega-3 vetzuren helpen ook bij het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de hersenfunctie en het bevorderen van de cel- en hormoonfunctie.
  • Verhoog uw magnesiuminname. Pompoenpitten, bonen, bananen, noten en spinazie zijn allemaal geweldige bronnen en kunnen helpen om de energieproductie en bijna elke andere functie in je lichaam te bevorderen!
  • Verminder conventioneel geproduceerd en GGO-voedsel. Deze voedingsmiddelen bevatten hormonen en toxines die de functie van alles kunnen veranderen, van neuronfunctie tot hormonale regulatie. GGO’s zijn ook verboden in Europese landen omdat ze invloed hebben op de darmwand en lekkende darm kunnen bevorderen.
  • Verlaagt bewerkte voedingsmiddelen, suiker en omega-6-oliën. Omega-6-oliën zijn zonnebloemolie, maïs, sojaolie, saffloerolie en katoenzaadolie. Deze combinatie kan na verloop van tijd leiden tot een verhoogde ontsteking, toegenomen verlangen en verminderde energieniveaus.
  • Verminder alcoholinname. Alcohol verspilt belangrijke voedingsstoffen voor energieproductie. Daarnaast voelen veel mensen, waaronder ikzelf, dat alcohol de verbinding met een hoger vermogen zal afsnijden, vooral wanneer het wordt gebruikt in buitensporige hoeveelheden
  • Vermijd te veel eten. Ik noem graag overeten of eet emotioneel vullend. Velen van ons zijn slecht toegerust om met onze trauma’s, emoties en pijn om te gaan en deze te verwerken en als gevolg daarvan kan voedsel een stof zijn waar mensen naar toe gaan om harde emoties te vermijden. Stel jezelf de vraag wanneer je je wendt naar het derde of twaalfde koekje, wat ben je aan het vermijden?

De juiste soort voedsel is de kracht voor je cellen. Het levert belangrijke voedingsstoffen voor energieproductie, de brandstof voor ons lichaam en de verbindingen die nodig zijn om te genezen. Wanneer we voedsel van de aarde eten, voelen we ons meer verbonden met hogere macht. Wanneer we de juiste voeding binnen krijgen, kunnen we op een hogere frequentie trillen omdat onze cellen optimaal functioneren. Wanneer we een hoge vibe hebben, zijn we in de frequentie om onze verlangens in te roepen en zo begint de manifestatie.

Naarmate je hersenennevel hoger wordt, verbetert je humeur en kun je onbelemmerde emoties ervaren. Voor sommigen duurt dit een paar weken, terwijl anderen maanden kunnen duren. Het hangt er allemaal vanaf wat je ernaast doet. Onthoud dat onze gezondheid de basis legt voor onze spirituele doorbraken, maar er zijn nog steeds fysieke, emotionele en mentale barrières waar we ook doorheen moeten werken. Ik raad aan deze voedingsveranderingen te koppelen aan andere spirituele oefeningen zoals yoga, meditatie en geaard te worden in de natuur om je manifestatiemogelijkheden te vergroten. Dat gezegd hebbende, ik beloof je, als je op een hogere frequentie trilt, zul je een magneet worden voor alles wat je in het leven wilt. Zo blij dat ik mijn liefde manifesteer.


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer