Een paar dingen

Een paar dingen

maart 22, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Dessert voor twee: Fluffy Lemon Pudding | DesignMom.com

Hallo vrienden. Fijne maart! Hoe gaat het? En hoe was je week? Je hebt misschien wel of niet gemerkt dat ik deze week niet veel bezocht heb. Dat was niet mijn bedoeling – en verbaasde me misschien net zoveel als het je verbaasde.

De reden dat ik zo afwezig ben geweest is Alt Summit. Het evenement is dit jaar zoveel groter – met bewegende delen vermenigvuldigd met vier – en ik ben ronduit overweldigd. Ja, ik heb heel veel hulp (en ik ben er zo dankbaar voor!), Dus je zou denken dat ik meer op de hoogte zou zijn. Maar omdat er zoveel is dat dit jaar nieuw is, blijven er problemen opduiken die me in de steek laten en mijn tijd opslokken.

De conferentie is van 24 tot en met 29 maart en ik geef toe dat de kalender van vandaag me in een beetje paniek bracht. Het komt zo snel! En mijn lijst met dingen die ik moet doen, is zo lang! Dit is mijn tiende jaars balancerende Design Mom en Alt Summit, en meestal heb ik het gevoel dat ik het redelijk goed heb gedaan. Dat wil zeggen, tot deze week hit. Ik bedoel, ik kon het niet eens faken. Ik dank u bij voorbaat voor uw geduld. 🙂

Maar genoeg over Alt Summit. Andere dingen in mijn gedachten op dit moment: 1) Vandaag is dag zeven van de Oakland Teacher’s strike. 2) Ik zie hints van de lente die me blij maakt. (Gerelateerd: de citrusbomen zijn zwaar van fruit en ik wil deze citroenpudding maken .) 3) De overstromingen in Noord-Californië. En 4) Ik heb een paar dingen die ik met u wilde delen:


– Ze heeft een aantal privacy-instellingen ingeschakeld en voelde dat haar Facebook / Insta-advertenties een beetje te relevant waren. Dus deed ze een zwangerschap na door de What to Expect-app te downloaden om te zien hoe lang het zou duren voordat FB haar een zwangerschapsadvertentie zou laten zien . Het antwoord? 11 uur.

– Volgens een nieuwe studie is er een temperatuurspecifieke sweet spot die kan voorspellen of een persoon zal opgroeien tot een introvert of een extrovert persoon .

– Segregatie op onze scholen gebeurt nog steeds en heeft nog steeds schadelijke gevolgen. Een nieuw rapport wees uit dat schooldistricten die overwegend blank zijn, $ 23 miljard meer verdienen dan districten die vooral studenten van kleur bedienen.

Families zijn ingewikkeld .

– Emma Thompson heeft een botte brief gepubliceerd over waarom ze niet zal samenwerken met de voormalige Pixar-chef John Lasseter . (WP)

– Ik zag een boek waarnaar deze week werd verwezen en waar ik nieuwsgierig naar ben. Het wordt vijftienhonderd bruikbare zinnetjes genoemd , en het is geschreven door de laat 19e eeuw / vroeg 20e-eeuwse redenaar Grenville Kleiser. Blijkbaar is het precies hoe het klinkt: een alfabetische lijst van 15.000 zinnen.

– Heb je gehoord dat Old Navy zich losmaakt van Gap ?

– Hoe het is om een content moderator voor Facebook te zijn op zijn site in Phoenix, Arizona. Het is een baan die slechts $ 28.800 per jaar betaalt, maar kan langdurige gevolgen voor de geestelijke gezondheid hebben voor degenen die het doen.

Ikea onthult een nieuw rivierreinigingsschip .

– Als het gaat om seksuele instemming, ondanks de nieuwe normen die zijn ingevoerd en ondanks alle editorials en nieuwsartikelen en oproepen tot verandering, doen we nog steeds niet wat we moeten doen . (NYT)

– Wat als je oke bent met middelmatig ?

– Ik heb echt genoten van deze nieuwe advertentie van Nike, verteld door Serena Williams.

– Een rode draad over ADHD en hoe het verkeerd wordt begrepen .

– Verdorie. ICE heeft illegaal een moslimman vastgehouden die een geldige werkvergunning heeft. Wetende dat hij moslim is, heeft ICE hem slechts 6 dagen lang broodjes gebakken.

– Een groep jonge tieners heeft ak id gered die aan een stoeltjeslift bungelde . Snel aan het denken!

Ik hoop dat je zo’n geweldig weekend hebt. Ik zie je hier maandag terug. Ik mis je nu al.

kussen,
Gabrielle


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer