Een middelbare leeftijd Junior zijn

april 2, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Ga naar het profiel van Tomas Forsman

Ik dacht dat ik mijn ervaring zou delen om een ​​werkloze junior programmeur te zijn op 40-jarige leeftijd. Het is geen erg inspirerend verhaal, maar misschien is het wel iets waar iemand zich mee kan identificeren.

Ik ben 34 jaar geleden begonnen met programmeren, toen ik zes jaar was. Schrijfcode is mijn hele leven lang op verschillende manieren deel van mijn leven geworden. 18 jaar geleden werkte ik als een webontwikkelaar en bouwde geavanceerde systemen in ASP, maar omdat ik een persoon met ADHD was en een geest die niet kon rusten terwijl er problemen waren om op te lossen, begon ik 16 uur per dag en 7 dagen per week te werken. niet lang tot ik merkte dat ik die beroemde muur in de muur legde. Het gebeurde omdat ik de meeste sociale contacten had achtergelaten in het streven om rijk en succesvol te worden. Ik was op de goede weg om succes te hebben en elke maand meer geld binnen te halen dan ik in een periode van 6 maanden heb gedaan, en toch ben ik gecrasht. Uiteindelijk ben ik drie weken in bed blijven liggen en heb ik het alleen achtergelaten om te zorgen voor de meest elementaire behoeften. Toen op een dag werd ik wakker en maakte een van de belangrijkste beslissingen van mijn leven, hield ik niet meer van geld, prestige en wat ik op dat moment zag als succesvol.

Gedurende de volgende 16 jaar verlegde ik de focus en concentreerde ik me op werk in gebieden waar menselijke interactie een rol speelde. Ik heb in het onderwijs gewerkt, zowel als student-assistent, docent en docent. Ik ben jarenlang als journalist en journalist van e-sports evenementen geweest. Ik heb projecten geleid voor werkeloze jongeren, projecten die kunst in 3D-werelden en andere even niet-verwante gebieden verkennen. Ik reed een ijsje voor een jaar, ik werkte in een huis voor mensen met autisme, ik had mijn eigen marketingbedrijf en ik ben twee non-profitorganisaties gestart. Ik heb veel dingen gedaan en gedurende al die tijd ben ik een werkloze programmeur geweest.

Nu ben ik 40 jaar oud en ik heb besloten dat ik terug wil gaan doen waar mijn brein voor is gebouwd, programmeren. Ik dacht dat de markt schreeuwt om codeurs en ik codeer mijn hele leven, dus ik zou erin moeten kunnen terugkomen zonder veel gedoe, maar zonder formeel onderwijs in programmeren en zonder werkervaring in programmeren, merk ik dat ik een 40-jarige junior en dat is niet het grootste verkoopargument. Na een jaar worstelen met het inhalen van de markt en bijna een baan krijgen, merk ik dat ik aan het twijfelen ben. Ik twijfel aan mijn vaardigheden, ik betwijfel of ik in staat ben, ik twijfel aan mijn waarde en ik heb moeite om code te blijven schrijven.

De meeste banen zijn er niet voor bedrijven die u nodig hebben, maar voor uitzendbedrijven, en ze zijn op zoek naar een product dat gemakkelijk te verkopen is en een pas afgestudeerde 22-jarige is aantrekkelijker dan een 40-jarige met gevarieerde werkervaring.

Ik ben bang dat dit stuk geen inspirerende conclusie heeft of een parel van diepere wijsheid om je te vertellen. Ik hoop dat ik spoedig dat artikel zal kunnen schrijven, het artikel dat je vertelt dat doorzettingsvermogen wint, dat het de moeite waard is om vast te houden aan je droom, dat als ik het kan, jij dat ook kunt. Nu ga ik Unity en Visual Studio openen, een paar uur code geven, tijd doorbrengen met mijn vrouw en kinderen, dat is de reden waarom ik niet bang ben om die muur te raken en morgen zal ik nog een partij werk verzenden toepassingen.


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer