Dopamine vasten 101

Dopamine vasten 101

juli 2, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


[ADHD Filter] Ik probeer meer te weten te komen over dopamine-vasten en of het voor mij juist is.

Voor de context ben ik een cisgender-vrouw met ADHD, begin dertig. Ik ben al meer dan een decennium in CBT en psychiatrische zorg voor mijn ADHD – dus ik zie al een therapeut, neem medicijnen die goed voor me werken en heb nog veel andere ADHD-leven in mijn gereedschapskist. Ik ben ook niet op zoek om dopamine-vasten te gebruiken om andere kritische goede gewoonten te vermijden (zoals voldoende slaap / rust, voldoende hydratatie of regelmatige lichaamsbeweging – ik ben er groot in om alle drie die dingen te doen). Dit is slechts een vraag over hoe dopamine-vasten is, beste praktijken, wat je absoluut moet proberen, wat je moet vermijden, de beperkingen van het vasten met dopamine, enz.

Er zijn veel Google-resultaten, waaronder op zijn minst

een peer-reviewed artikel in het Journal of Neurophysiology

, maar ik zie ook enkele resultaten die er een beetje uitzien b * yzone / r * dp * ll-aangrenzend naar mijn smaak. [Ik zou het mis hebben, maar ik ben hier vandaag ook niet om hier over te debatteren.]

Als je in het verleden dopamine-gevast hebt gehad, kun je me dan vertellen over je ervaringen? Wat je probeerde, wat werkte en niet werkte?

Wat zijn de beste online bronnen om te raadplegen?

Bonuspunten als u iemand bent met ADHD die dopamine-vasten heeft geprobeerd. Ik verwelkom echter nog steeds reacties van degenen die dopamine-vasten hebben geprobeerd en geen ADHD hebben.

gepost door nightrecordings to Health & Fitness (9 antwoorden totaal) 11 gebruikers hebben dit als favoriet gemarkeerd


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer