Cool Cannabis Careers: Rachel Wolfson, Weed Comedian en Podcast

Cool Cannabis Careers: Rachel Wolfson, Weed Comedian en Podcast

juni 26, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Rachel Wolfson

Emily Eizen

Welkom bij mijn nieuwe serie, “Cool Cannabis Careers.” Daarin zal ik mensen aantreffen die succesvolle beroepen en grote aanhang hebben opgebouwd met de nadruk op leuke, interessante niches van de cannabisindustrie. In deze editie heb ik Rachel Wolfson, onkruidkomiek en host van de podcast ‘Chronische verlichting’.

Toen ik voor het eerst hoorde dat Rachel cannabiscomedy kreeg, vroeg ik me meteen af: hoe gaat het iemand met een rechter voor een moeder, een districtsprocureur voor een vader en een officier van justitie voor een zuster, ook wel iemand die in een “gigantische Law & Order- aflevering woont” , “In deze business stappen?

Een lange geschiedenis met medicijnen

Het blijkt dat de geschiedenis van Rachel met cannabis begon toen ze vijf jaar oud was en de diagnose ADHD had, zegt ze. Destijds had ze Adderall en Ritalin voorgeschreven om het te behandelen.

Toen ze twaalf was, kreeg Rachel nog een diagnose: bipolariteit.

Dit betekende dat ze nu ook Lithium moest nemen om haar aandoening te behandelen.

“Zolang ik me kon herinneren, maakte de pillen me nooit een goed gevoel. Ik moest iets nemen om me beter te laten voelen, maar het maakte me alleen maar slechter. Tegen de tijd dat ik halverwege de 20 was, wanneer iemand een antidepressivum, antipsychoticum of een anti-angstmedicatie zou noemen, was mijn antwoord: “Oh ja, dat heb ik wel meegenomen!”

Tegen de tijd dat Rachel naar de universiteit ging, had ze genoeg van farmaceutische medicijnen. Dit is het moment waarop ze cannabis begon te roken. “Ik herinner me onmiddellijk dat ik hield van de manier waarop ik me voelde, maar ik voelde me ook een schande omdat het illegaal was.”

Zie ook: The Migration Saga: Fmr. Kellogg’s President en DOJ Senior Official sluiten zich bij Cannabisbedrijven aan

Dit veranderde echter tijdens haar laatste jaar daar. In de context van een klas voor sociale bewegingen vroeg de leraar de studenten om een ​​sociale organisatie te kiezen en erover te schrijven. Rachel koos de Nationale Organisatie voor de Hervorming van Marihuana-wetten, beter bekend als NORML.

Van recreatie tot creatie

Hoe ging Rachel van het consumeren van cannabis om er een carrière van te maken?

Volgens haar was het een ongeluk.

Het begon allemaal met een memes-account, @wolfiememes , dat ze creëerde als een manier om gemotiveerd te blijven terwijl ze leerden hoe ze Adobe’s Photoshop moesten gebruiken. “Natuurlijk hield ik van wiet, dus daar ging mijn humor naar toe,” legde ze uit.

Toen ze volgde, besloot Rachel om samen te werken met haar beste vriend, Olivia Alexander, oprichter van Kush Queen. Olivia had een YouTube-kanaal met de naam ‘The Budd’, voorheen ‘Buddfeed’.

Ik denk echt dat er geld te verdienen is in de cannabisindustrie, ongeacht het terrein. “

“We zagen allebei een vraag naar high-end onkruidgehalte,” vervolgde Rachel. “Ik denk absoluut dat er geld te verdienen is in de cannabisindustrie, ongeacht welk gebied.”

Het YouTube-kanaal en het memes-account werden snel succesvol en Rachel besloot een komische komedie te volgen – met de nadruk op cannabisonderwerpen. Binnen enkele maanden trad ze op in LA’s iconische The Laugh Factory.

Om te diversifiëren, begon Rachel haar eigen podcast.

“Ik zag de waarde van podcasting jaren geleden. Ik heb een achtergrond in marketing en ik wist dat dit medium groot zou worden, “zei ze. “Ik zag ook dat er een tekort was aan cannabis-podcasts. De enige die ik had gehoord was Doug Benson’s Getting Doug with High. Ik benaderde Olivia een paar jaar geleden en vertelde haar dat Buddfeed zijn eigen podcast nodig had. Dus hebben we er 3 seizoenen van opgenomen en interviews gehouden met mensen die we bewonderden en respecteerden in de cannabisindustrie. ”

Toen het merk Kush Queen van Olivia van start ging, verschoof de podcast echter naar de achtergrond en werd uiteindelijk in de wacht gezet.

Naarmate de tijd verstrijkt, mist Rachel vaak podcasting, dus begon ze haar eigen, nieuwe show, “Chronic Relief”, die al haar passies combineerde.

Jim Belushi en Rachel Wolfson na het opnemen van podcasts

Met dank aan Rachel Wolfson

“Mijn intuïtie in mij was schreeuwende geestelijke gezondheid . Ik kreeg het al maanden niet meer uit mijn hoofd. Kort daarna leed de comedy-gemeenschap een enorm verlies in de vorm van zelfmoord. Ik was geschrokken, net als veel van mijn vrienden. Ik wilde echt een manier vinden om contact te maken met mensen over geestelijke gezondheid en over de harde dingen te praten. Komieken zijn erg goed in het openstellen en het vinden van het grappige in de donkerste momenten van het leven. Ik greep mijn favoriete comedians en begon met opnemen. ”

Voordat ze ons gesprek beëindigde, deelde Rachel wat advies met andere mensen die van cannabis entertainment wilden leven: “Leer de plant kennen en wees origineel!”

Volg Javier Hasse op Twitter , Instagram , Facebook en LinkedIn voor up-to-date cannabis nieuws en verhalen uit de industrie.

Zie ook: Rap-pictogrammen Methode Man en Redman ontwikkelend cannabismerk

“>

Rachel Wolfson

Emily Eizen

Welkom bij mijn nieuwe serie, “Cool Cannabis Careers.” Daarin zal ik mensen aantreffen die succesvolle beroepen en grote aanhang hebben opgebouwd met de nadruk op leuke, interessante niches van de cannabisindustrie. In deze editie heb ik Rachel Wolfson, onkruidkomiek en host van de podcast ‘Chronische verlichting’.

Toen ik voor het eerst hoorde dat Rachel cannabiscomedy kreeg, vroeg ik me meteen af: hoe gaat het iemand met een rechter voor een moeder, een districtsprocureur voor een vader en een officier van justitie voor een zuster, ook wel iemand die in een “gigantische Law & Order- aflevering woont” , “In deze business stappen?

Een lange geschiedenis met medicijnen

Het blijkt dat de geschiedenis van Rachel met cannabis begon toen ze vijf jaar oud was en de diagnose ADHD had, zegt ze. Destijds had ze Adderall en Ritalin voorgeschreven om het te behandelen.

Toen ze twaalf was, kreeg Rachel nog een diagnose: bipolariteit.

Dit betekende dat ze nu ook Lithium moest nemen om haar aandoening te behandelen.

“Zolang ik me kon herinneren, maakte de pillen me nooit een goed gevoel. Ik moest iets nemen om me beter te laten voelen, maar het maakte me alleen maar slechter. Tegen de tijd dat ik halverwege de 20 was, wanneer iemand een antidepressivum, antipsychoticum of een anti-angstmedicatie zou noemen, was mijn antwoord: “Oh ja, dat heb ik wel meegenomen!”

Tegen de tijd dat Rachel naar de universiteit ging, had ze genoeg van farmaceutische medicijnen. Dit is het moment waarop ze cannabis begon te roken. “Ik herinner me onmiddellijk dat ik hield van de manier waarop ik me voelde, maar ik voelde me ook een schande omdat het illegaal was.”

Zie ook: The Migration Saga: Fmr. Kellogg’s President en DOJ Senior Official sluiten zich bij Cannabisbedrijven aan

Dit veranderde echter tijdens haar laatste jaar daar. In de context van een klas voor sociale bewegingen vroeg de leraar de studenten om een ​​sociale organisatie te kiezen en erover te schrijven. Rachel koos de Nationale Organisatie voor de Hervorming van Marihuana-wetten, beter bekend als NORML.

Van recreatie tot creatie

Hoe ging Rachel van het consumeren van cannabis om er een carrière van te maken?

Volgens haar was het een ongeluk.

Het begon allemaal met een memes-account, @wolfiememes , dat ze creëerde als een manier om gemotiveerd te blijven terwijl ze leerden hoe ze Adobe’s Photoshop moesten gebruiken. “Natuurlijk hield ik van wiet, dus daar ging mijn humor naar toe,” legde ze uit.

Toen ze volgde, besloot Rachel om samen te werken met haar beste vriend, Olivia Alexander, oprichter van Kush Queen. Olivia had een YouTube-kanaal met de naam ‘The Budd’, voorheen ‘Buddfeed’.

Ik denk echt dat er geld te verdienen is in de cannabisindustrie, ongeacht het terrein. “

“We zagen allebei een vraag naar high-end onkruidgehalte,” vervolgde Rachel. “Ik denk absoluut dat er geld te verdienen is in de cannabisindustrie, ongeacht welk gebied.”

Het YouTube-kanaal en het memes-account werden snel succesvol en Rachel besloot een komische komedie te volgen – met de nadruk op cannabisonderwerpen. Binnen enkele maanden trad ze op in LA’s iconische The Laugh Factory.

Om te diversifiëren, begon Rachel haar eigen podcast.

“Ik zag de waarde van podcasting jaren geleden. Ik heb een achtergrond in marketing en ik wist dat dit medium groot zou worden, “zei ze. “Ik zag ook dat er een tekort was aan cannabis-podcasts. De enige die ik had gehoord was Doug Benson’s Getting Doug with High. Ik benaderde Olivia een paar jaar geleden en vertelde haar dat Buddfeed zijn eigen podcast nodig had. Dus hebben we er 3 seizoenen van opgenomen en interviews gehouden met mensen die we bewonderden en respecteerden in de cannabisindustrie. ”

Toen het merk Kush Queen van Olivia van start ging, verschoof de podcast echter naar de achtergrond en werd uiteindelijk in de wacht gezet.

Naarmate de tijd verstrijkt, mist Rachel vaak podcasting, dus begon ze haar eigen, nieuwe show, “Chronic Relief”, die al haar passies combineerde.

Jim Belushi en Rachel Wolfson na het opnemen van podcasts

Met dank aan Rachel Wolfson

“Mijn intuïtie in mij was schreeuwende geestelijke gezondheid . Ik kreeg het al maanden niet meer uit mijn hoofd. Kort daarna leed de comedy-gemeenschap een enorm verlies in de vorm van zelfmoord. Ik was geschrokken, net als veel van mijn vrienden. Ik wilde echt een manier vinden om contact te maken met mensen over geestelijke gezondheid en over de harde dingen te praten. Komieken zijn erg goed in het openstellen en het vinden van de grappigste momenten in de donkerste momenten van het leven. Ik greep mijn favoriete comedians en begon met opnemen. ”

Voordat ze ons gesprek beëindigde, deelde Rachel wat advies met andere mensen die van cannabis entertainment wilden leven: “Leer de plant kennen en wees origineel!”

Volg Javier Hasse op Twitter , Instagram , Facebook en LinkedIn voor up-to-date cannabis nieuws en verhalen uit de industrie.

Zie ook: Rap-pictogrammen Methode Man en Redman ontwikkelend cannabismerk


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer