Afwijzing Gevoeligheid Dysfori

Afwijzing Gevoeligheid Dysfori

februari 26, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Ik denk dat een geliefde dit misschien heeft, maar ik heb er pas kortgeleden in verband met ADHD van gehoord. Ik kan er geen boeken of wetenschappelijke artikelen over vinden (toegegeven dat het vinden van artikelen geen kracht van mij is). Is het echt?

Voor de context waad ik in het verwarrende moeras van informatie over ADHD bij kinderen en volwassenen. Vooral in het begin is het natuurlijk moeilijk te zeggen wat solide info is en wat een stapel. Vandaar mijn vraag. Toen ik hoorde over Rejection Sensitivity Dysphoria op een ADDitude-podcast dacht ik – wauw, dat kon eindelijk de woedeproblemen van mijn man verklaren en onvermogen om kritiek te accepteren. De gedachte dat hij hier meer hulp voor zou kunnen krijgen (bovenop de SSRI’s die de dingen echt hebben verbeterd) geeft me hoop. Ik probeer het onderwerp te onderzoeken. Omdat mijn kind zojuist de diagnose ADHD kreeg, kijken we nu of mijn man het heeft. Kun je me helpen meer over deze aandoening te weten te komen, als het er al een is? Zit het bijvoorbeeld in de DSM? Is het een concept gestolen uit Borderline persoonlijkheidsstoornis? Enz.

gepost door kitcat to Health & Fitness (9 antwoorden totaal) 6 gebruikers hebben dit als favoriet gemarkeerd


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer