ADHD-medicijnen werken niet m

ADHD-medicijnen werken niet m

mei 10, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Je bent niet mijn dokter. Je lichaam is niet mijn lichaam. Vertel me hoe dan ook je ervaringen met medicijnen tegen ADHD / ADD.

Gaat morgen naar mijn zorgverlener. Mijn old-school generieke Ritalin lijkt niet meer goed voor me te werken. Bovendien is mijn chronische depressie weer gestegen. Ik zal morgen met getrainde professionals over dit spul praten, maar ik ben geïnteresseerd in de persoonlijke ervaringen van de bijenkorf.

1. Als u iets neemt dat u helpt met focus en / of motivatie, wat is het dan? Heb je zelf bijwerkingen ondervonden? Hoelang ben je erop geweest?
2. Als u iets neemt dat u helpt met ADHD en schijnbaar ook helpt bij depressie, wat is het dan? Heb je zelf bijwerkingen ondervonden? Hoelang ben je erop geweest?

Ik oefen, ik doe alle dingen die ik kan bedenken, ik ben niet in gevaar, ik heb alleen een medicatie aanpassing nodig (of het lijkt mij). Ik haat ook verandering. Haat het, haat het, haat het, dus het idee dat ik moet lijden door nieuwe medicijnen te proberen, irriteert me op hetzelfde moment dat ik kan zien dat ik niet op een gezonde plek ben en dat ik daarheen moet. Het idee om nieuwe medicijnen te nemen maakt me angstig. Dus deel je verhalen. Ze hoeven geen blije zijn, maar blije mensen zijn ook in orde. Bedankt!

gepost door Bella Donna op Health & Fitness (14 antwoorden) 6 gebruikers hebben dit als favoriet gemarkeerd


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer