ADHD beheren zonder medicati

ADHD beheren zonder medicati

juni 8, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


ADHDFilter: stimulerende medicijnen werken over het algemeen goed voor mij. Maar ik ben op reis ergens waar ze illegaal zijn. Voor anderen met vergelijkbare uitdagingen, heb je enig advies voor het beheren zonder medicijnen?

Ten eerste – je bent niet mijn dokter, ik heb wel een afspraak gepland met mijn arts, en ik zal dit absoluut bespreken.

Ik heb ADHD, dat redelijk goed wordt beheerd met een kleine dosis (15 mg) Adderall XR op werkdagen. Bij niet-gemediceerde middelen vind ik het erg moeilijk om me te concentreren op en volledige vergaderingen / discussies volledig te verwerken. Ik werd bijvoorbeeld niet gediagnosticeerd tot mijn vroege jaren twintig, en daarvoor veranderde ik letterlijk universiteitsuniversiteiten om klassen te vermijden die zwaar leunen op colleges, omdat ik ze niet volledig kon volgen, hoe hard ik ook probeerde. Op medicijnen kan ik gemakkelijk colleges verwerken. Het is zo ongeveer een aandachtspunt; Ik ben niet zo bezorgd over impulsiviteit of hyperactiviteit – zoals veel vrouwen met ADHD, dat is niet zo’n groot deel van hoe het zich voor mij manifesteert.

Helaas heb ik zojuist een werkreis van een week gepland in ongeveer een maand naar een land waar amfetaminen illegaal zijn. De reis zal veel lange vergaderingen en discussies omvatten. Ik moet daar goed presteren en ik ben een beetje doodsbang. Ik moet uitzoeken hoe ik er zo goed mogelijk mee om kan gaan.

Ik ben vooral geïnteresseerd in:
– wijst naar organisatiestrategieën, focustechnieken, enz. die goed voor u werken, met name om u tijdens lange vergaderingen te concentreren
– advies over het effectiever maken van cafeïne als stimulerend middel (meestal krijg ik na 2 koppen koffie meestal een huiveringwekkend en angstig gevoel, maar als er iets is dat ik kan eten / meenemen om te proberen dat te verbeteren, dan stel ik me voor dat helpen.)
– anekdotische ervaring met niet-stimulerende ADHD-medicijnen, of het nu OTC of een recept is (uiteraard zal ik mijn arts raadplegen), maar aangezien ik een beperkte tijd heb om andere dingen te proberen, ben ik vooral geïnteresseerd in alles wat anekdotisch is werkte goed voor degenen voor wie stimulerende middelen ook werkten en / of iets dat geen lange aanloopperiode heeft.) (de enige niet-stimulerende die ik in het verleden heb geprobeerd was Wellbutrin; ik vond dat het niet veel deed voor mij en ik worstelde met ernstige slapeloosheid in de eerste twee weken, dus ik ben niet erg enthousiast om het opnieuw te proberen.)

Hier is wat ik al aan het doen ben:
– oefen vanaf nu regelmatig tot mijn reis (en tijdens mijn reis, als logistiek dit toelaat)
– drink zoveel mogelijk cafeïne als tijdens de reis comfortabel is, inclusief het meenemen van een soort back-up-cafeïne-aflevermechanisme (kauwpillen? vijf uur energie?) voor het geval dat koffie overdag niet gemakkelijk verkrijgbaar is
– zoek een soort van mentale / organisatorische / mindfulness-technieken om te proberen (ik weet dat ik een paar boeken heb gekocht die ik nog nooit heb gelezen …)
– als al het andere faalt, zal ik bekendmaken aan een vertrouwde collega, zodat ze zich op hun gemak voelen door me aan te duwen als / wanneer ik uit elkaar trek. Ik wil dat echter niet echt op hen leggen.

gepost door anoniem op Health & Fitness (11 antwoorden totaal) 6 gebruikers hebben dit als favoriet gemarkeerd


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer