10 vrouwen onthullen de echte redenen waarom ze mannen met een schaduw hebben

10 vrouwen onthullen de echte redenen waarom ze mannen met een schaduw hebben

maart 9, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Ghosting . Als je in de datingspel zit, heb je het waarschijnlijk gedaan of gedaan, of beide.

Als je de ontvangende kant bent, doet het pijn, het is verwarrend, en het laat je de grote onbeantwoorde vraag stellen: “Waarom hebben ze me ghost?” Als je je afvraagt ​​wat er mis is gegaan, zijn 10 vrouwen opgevoerd en hebben ze hun redenen gegeven om een ​​partner te ghosting.

Let op: neem geen slippers mee naar een eerste date.

“Ik ben een vaste ghoster-ik verveel me gewoon heel gemakkelijk omdat ik ADHD heb, en als ik eenmaal mijn interesse verloren heb is het weg – helemaal verdwenen – tot het punt dat ik mezelf er niet toe kan zetten om weer met ze te praten. Ik kan ze niet dumpen omdat ik geen echte reden heb, vandaar dat ik veel mislukte relaties heb en een enorme geblokkeerde lijst. “-Stephi R.

“Ik was aan het rondhangen met een groep jongens die behoorlijk wat ouder was dan ik (5-10 jaar) en ik wou echt een van de jongens leuk vinden, maar hij had er gewoon geen zin in. Ik ging een paar keer met zijn maatje uit en uiteindelijk ghostde ik hem omdat het makkelijker was dan toe te geven dat ik alleen met hem was om zijn vriend jaloers te maken. “-Heather S.

Cell phone break up

Mixmike Getty-afbeeldingen

“Dus … Hij was 36 en ik was 23. Hij leek een beetje op de man die de komiek speelt in Watchmen en was superlekker. Ik ging naar zijn voor een filmavond en hij legde uit hoe hij getrouwd was en polyamorous was. Verbonden en alles was in orde, maakte plannen om elkaar te ontmoeten en opnieuw, en toen stuurde hij een bericht: ‘We moeten volkomen eerlijk zijn over andere mensen waarmee we leven, ik moet weten welke anticonceptie je gebruikt, ik moet weten wanneer je wordt getest op soa’s en ik ben gewoon in paniek geraakt. Het was te veel om met me te communiceren, dus sms ik hem nooit terug. “-Mhairi L.

“We hadden een weekje zitten kletsen, hij had een goed gesprek en was super slim, maar zodra ik hem persoonlijk ontmoette, voelde ik het gewoon niet. Ik hield ook echt niet van zijn jas – het was een van die kleine leren bommenwerper die ik zweer dat tienermeisjes vroeger op de dag droegen. De datum kwam ten einde, de arme man probeerde me te kussen en ik zei dat ik het niet WEG WAS omdat ik LIPS VERZUIMD. Hij sms’te me de volgende dag en ik ben er nooit in geslaagd dat antwoord te sturen. “-Katie R.

Businessman in the city

Georgijevic Getty Images

“Ik sprak elke dag met een man in een nieuwe stad waar ik naartoe verhuisde, en we kwamen echt op voordat ik hierheen verhuisde, en toen ik hem eindelijk ontmoette, was hij zo’n meerval. Ik zag hem een ​​paar keer ( Ik ben een lafaard) en toen kwam er iemand beter, en ik ghostde hem gewoon. Hij was echt saai en het spijt me, maar ik voel me niet slecht. Hij bracht een slaapzak naar onze eerste date, [en] kan ik toevoegen: HET HAD SLECHTS SLIPPERS IN HET. “-Iliana O.

“Ik ghosted hem omdat ik eigenlijk een vriendje had. Eenvoudigweg. De kortste reden voor ghosting ooit! “-Laura K.

Young woman with hat at forest

MarioGuti Getty-afbeeldingen

“Ik ghosted een man die loog over zijn 5’10 en eindigde als 5’6 in het echte leven (ik ben zelf 5’10). We zijn dronken geworden en ik dacht dat misschien zijn zin over het feit dat hij allemaal dezelfde hoogte had liggen, zou kunnen resulteren in een goede shag, maar in plaats daarvan deed ik alsof mijn huisgenoot door een scheiding ging en vertrok … en ontweken zijn 34 teksten voor de volgende maand. ” -Megan S.

“Ik paste bij een man op Tinder die net op de weg van mij bleek te wonen. Hij was een klassieke jongen die veel seksuele beloften had. Om drie uur ’s nachts belandde hij in mijn appartement nadat ik een nachtdienst had gedaan. Hij kwam binnen en sprak nauwelijks, we hadden echt teleurstellende seks, en hij nam toen mijn klok en al het andere dat lawaai uit mijn slaapkamer maakte. Zag hem nog een keer en besloot toen dat genoeg genoeg was. Wat vervelend is, is dat hij een schrijver is, en een goede, en ik raak zo opgewonden dat hij in het echt niet zo leuk is en vreselijk en egoïstisch in bed ligt. “-Holly M.

Lonely man looking with hope at horizon with sunlight during sunset with effect of light at the end of tunnel

splendens Getty Images

“Ik had ongeveer een jaar een internetzaak met een vent. We zouden opblijven tot 06.00 uur en elkaar stemnotities sturen op Facebook-chat omdat we zo enthousiast van elkaar waren dat we niet snel genoeg konden typen. Na een jaar lang te hebben gedanst om elkaar te ontmoeten, werd hij getagd in een ‘we hebben een hypotheek’-post van zijn lange vriendin, die tot nu toe geen idee had bestaan. Ik voelde me zo gewond dat ik alleen maar hatelijk al zijn berichten las die hij me daarna stuurde en nooit antwoordde. “-Jude D.

“Ik ghosted mijn ex. Een paar maanden nadat ik het met hem had uitgemaakt, was ik ervan overtuigd dat ik hem terug wilde hebben, dus begon ik hem te berichten dat ik hem had gemist, waarvan ik dacht dat het waar was, en we hebben afgesproken om af te spreken. Ik realiseerde me opeens dat ik eigenlijk niet geïnteresseerd was en om een ​​goede reden met hem had gebroken. Ik ging nooit om hem te ontmoeten en sms’te hem nooit meer terug. SORRY, VOOR ALTIJD. “-Sam T.


CBD Olie kan helpen bij ADHD. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec TDAH. Visite HuileCBD.be


Lees meer